20. april 2020
Bizarre "Corona" tijd, een emotionele terugblik en het verlangen naar vrijheid Oh, ja ook nog een nieuw product: Onderleggers voor de rolstoel.
03. november 2019
3 jaren rompers, slabben, sabbelmouwtjes en sjaaltjes in grote maten voor iedereen!
12. april 2019
Ook zo genoten van jullie kids vandaag? Misschien niet zo uitbundig zoals mijn dochter de "Passapas" vanmorgen vol passie heeft gedanst maar wel met een soort van koningsspelen op school, medisch centrum of dagverblijf? Ik weet dat ze ook op het schooltje van mijn EMB dochtertje deze dag niet zomaar voorbij laten gaan. Deze is dan ook volop gevuld met spel en muziek! Weliswaar op een rustiger tempo maar dat mag de pret niet drukken. De zon scheen vandaag volop maar het was wel mega koud, des te...
27. november 2017
Cadeaupapier is ook leuk!
18. augustus 2017
Over een warme dag in Venetië en stoere body's!
18. mei 2017
Mama is blij... :)
05. mei 2017
Voor de stoere zeerover, de wildernis in met de zebra's en flamingo's, of toch een lieve prinsessen slab? Nu ook voor de "allerkleinste" hippe slabbetjes verkrijgbaar van JOF. Ze hebben allemaal een waterafstotend laagje aan de achterzijde dat de kleding beschermt!
14. april 2017
Na te zijn gebeten door het paard van Sinterklaas probeert Fien nu ook "kip" niet te aaien maar te pakken. Alles in het kader van: Vrolijk pasen iedereen!
12. april 2017
Onze meiden hebben er zin in, pasen! Voor onze oudste dochter (Suze, 7 jaar) is het paasfeest echt een lentefeest, een overwinningsfeest! Ze kan niet genoeg krijgen van alle verhalen. Onze jongste (Fien van 4) gaat er heel anders mee om. Grote zus is blij, papa en mama genieten ook van het voorjaarsgevoel dus Fien is ook blij! Helemaal als mama (voor de zoveelste keer) vraagt of ze op de foto willen voor JOF, als jawel... konijntjes! Fijne pasen allemaal! Nu in onze webshop "Lief konijn" slab ;)